Ronaldo'ya Coca-Cola Şişesi Fırlatıldı

TAKİP ET

Basın toplantısında masada bulunan Coca-Cola şişesini kaldıran Ronaldo'ya Fransa maçı esnasında Coca-Cola şişesi fırlatıldı.

Portekizli milli futbolcu Cristiano Ronaldo EURO 2020 Macaristan maçı öncesinde katıldığı basın toplantısında masada bulunan Coca-Cola şişelerini kaldırmış ve dinleyere su içme tavsiyesinde bulunmuştu. Ronaldo'nun Coca-Cola'nın şişelerini masadan kaldırması üzerine firmanın hisseleri düşmüş, sonrasında ise yıldız futbolcunun daha önce oynadığı Coca-Cola reklamları gündeme gelmişti.

F Grubu'nda Fransa ile karşılaşan Portekizli milli futbolcuya Coca-Cola şişesi fırlatıldı. Maçın 60. dakikasında Ronalda ikinci penaltı golü ile ikinci golü kaydetti. Yıldız futbolcuya gol sevinci yaşadığı esnada Coca-Cola şişesi fırlatıldı. Akabinde bir taraftar sahaya girince güvenlik müdahale etti.

2-2'lik skorla biten maçta kaydettiği 2 golle milli formayla toplamda 109 gole ulaşarak 2 rekor birden kıran Ronaldo, bu skorla İranlı milli futbolcu Ali Daei'nin "milli formayla en çok gol atan futbolcu" olma rekoruna ortak oldu. 

Bunun yanında Ronaldo bu skorla, 19 golle iki Avrupa Şampiyonası tarihinde en çok golü kaydeden sporcu olma unvanını taşıyan Alman futbolcu Miroslav Klose'yi de geride bıraktı. 

Ronaldo'ya Coca-Cola Şişesi Fırlatıldı