Röportajında Van Sınırından Gelen Kaçak Göçmenleri Anlatan Emekli Albay Orkun Özeller'in Askeri Tesislere Girişi 5 Yıl Boyunca Yasaklandı

TAKİP ET

İYİ Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Emekli Albay Orkun Özeller, Van sınırındaki kaçak geçişleri anlattığı röportajı nedeniyle askeri tesislere girişinin 5 yıl boyunca yasaklandığını açıkladı.

İYİ Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Emekli Albay Orkun Özeller, Van sınırındaki kaçak geçişleri anlattığı röportajı nedeniyle askeri tesislere girişinin 5 yıl boyunca yasaklandığını açıkladı. 

İYİ Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı olan emekli Albay Orkun Özeller, Sözcü gazetesine bir röportaj vermiş ve Van sınırından gelen kaçak göçmenlerden bahsetmişti. 

'Bekamız için sınır mayınlanmalı' diyen Orkun Özeller'in askeri tesislere girişine 5 yıl yasak getirildi. Kararın tedbir olarak alındığına değinen emekli albay X hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Burada söylediklerim nedeniyle 5 yıl Askeri Tesislere girişim yasaklanmış. Ceza olarak değil TEDBİR olarak almışlar kararı  Aklima milyonlarca Kaçak geçiş yapanlar geldi  Bu arada hudutlardaki sıkıntıları söyleyen sadece ben miyim? Ayrıca söylediklerimin hangisi yalan ya da yanlış."

 

Burada söylediklerim nedeniyle 5 yıl Askeri Tesislere girişim yasaklanmış. Ceza olarak değil TEDBİR olarak almışlar kararı

emekli albay osmangazi belediyesi kaçak göçmen orkun özeller askeri tesis yasak