Rossmann Çalışanı, Başıboş Köpeği Mağazadan Çıkarmak İstediği İçin Hedef Gösterildi: Rossmann Köpekseverlerden Özür Diledi

TAKİP ET

Bir Rossmann çalışanı, mağazada yatan başıboş köpekleri dışarı çıkarmak istediği için köpekseverler tarafından hedef gösterildi.

Türkiye sokakları, sınırlarından elini kolunu sallayarak geçen yasa dışı göçmenler, infaz kanununda yapılan değişiklikle "Seni öldürsem akşama serbest bırakılırım" tehditlerini rahatça savurur hale gelen suçlular ve sayıları milyonları aşan başıboş köpeklerle birlikte en güvensiz günlerini yaşıyor.

Henüz iki gün önce, başıboş köpeklerden kaçarken bir kamyonun çarptığı 10 yaşındaki Mahra Pelin Pınar'ın ayağı kesilmek zorunda kaldı. Pınar, yaşam mücadelesi veriyor.

Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyon Çarpan 10 Yaşındaki Çocuk Yaşam Mücadelesi Veriyor


Ancak sokağı, insanın yarattığı şehirleri köpeklere ait zanneden birtakım köpekseverler, vatandaşları mütemadiyen hedef göstermeye devam ediyor. 

Sohayko Derneği'nin Hedef Gösterdiği Vatandaşın Kaydettiği Görüntüler Ortaya Çıktı


Son olarak İstanbul Üsküdar'daki Rossmann mağazasında yatan köpekleri dışarı çıkarmak isteyen bir mağaza çalışanı, köpeksever bir kadın tarafından izinsiz olarak videoya kaydedildi ve hedef gösterildi.

"nohut the dayak machine" adlı bir Twitter hesabı tarafından hedef gösterilen çalışan, Rossman tarafından uyarıldı ve işten çıkarılma ihtimali konuşuluyor. Rossman yönetimi söz konusu çalışana uyarı cezası verirken Almanya'daki Rossmann mağazalarına köpeklerin girişi yasak.