Rotası Değiştirilen Pilot Sinirlenip 24 Kilometrelik Penis Çizdi

TAKİP ET

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın pilotu, uçağın rotası değiştirildikten sonra gökyüzüne penis çizdi.

İtalyan gazetesi La Repubblica, son zamanlarda gündemi meşgul eden enteresan bir olayı haberleştirdi. Alman havayolu şirketi Lufthansa'ya ait bir uçağın pilotu, rota değişikliği sonrasında "penis" şekli oluşturduğu iddiasıyla gündeme geldi. Lufthansa, 28 Temmuz'da gerçekleşen bu olayın sadece bir tesadüf olduğunu savunurken, bazılarının pilotun protesto amacıyla bu şekli çizdiğini düşündüğü ifade edildi.

Olay, Almanya'nın Frankfurt kentinden İtalya'nın Katanya kentine doğru olan bir uçuşla başladı. Ancak, Katanya-Fontanarossa Havalimanı'nda yaşanan yangın nedeniyle havaalanının küçültülmesi gerektiği ve uçağın buraya iniş yapamayacağı bildirildi. Bu nedenle adı açıklanmayan pilot, rotayı değiştirerek Malta'ya iniş yapma talimatı aldı.

Uçak, Sicilya'nın doğu kıyısında yaklaşık 16 dakika boyunca manevra yaparak Malta'ya doğru hareket etti. Bu esnada uçuş rotasının oluşturduğu ilginç şekil, yaklaşık 24 kilometrelik bir penis görünümü oluşturdu.

İtalyan basını, uçağın iniş yeri değiştirildikten sonra pilotun sinirlendiğini ve bu şekli protesto amacıyla çizdiğini ileri sürdü. Ancak Lufthansa yetkilileri, rota değişikliği sırasında uçağın Katanya üzerinde dolanması gerektiğini ve bu şeklin tamamen tesadüfen oluştuğunu açıkladı.

Penis çizen pilot Havayolu rotası değişen pilot