Rus Diktatör Putin Çin Virüsü'ne mi Yakalandı

TAKİP ET

Rusya Devlet Başkanı Putin'in bir toplantı esnasında öksürük krizine girerek konuşmasını bir türlü sürdürememesi akıllara 'Çin Virüsü'ne mi yakalandı' sorusunu getirdi.

Rusya'da hükumet üyelerinin katılım sağladığı ve video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıda konuşan Rus Diktatör Vladimir Putin'in öksürük krizine girmesi Covid-19 iddialarının gündeme gelmesine neden oldu.

68 yaşındaki Rusya Devlet Başkanı, koronavirüsün neden olduğu ‘akut finansal sorunlar’ hakkında üst düzey yetkililerle konuşurken öksürük krizine girince cümlesini zor bitirdi. “Affedersiniz” diyen Putin, konuşmasına devam etmek için çabalarken sağ elini tekrar tekrar ağzına doğru götürdü.

Toplantıda ortaya çıkan görüntü kısa sürede yayılırken herkes 'Putin, Çin Virüsü'ne mi yakalandı' sorusunu sormaya başladı. Bunun üzerine Kremlin'den jet hızıyla bir açıklama geldi ve Putin'in sağlık sorunları olduğu iddiası net bir dille yalanlandı.

Türk Medyasının Putin Sevgisi

Daha önce Parkinson hastalığına yakalandığı ve görevini bırakmak zorunda kalabileceği yönündeki haberler, bütün dünyada konuşulurken de sessiz kalmayı tercih eden Türkiye'nin havuz medyası Putin'in öksürük krizini de dikkat çeken bir dille girdi.

Habertürk, Rus Diktatörün Covid-19'a yakalanmış olma ihtimalini "Rusya Devlet Başkanı Putin Korkuttu" manşetiyle gördü.

 

putin çin virüsüne mi yakalandı putin öksürük krizine girdi putin koronavirüse mi yakalandı covid-19 rusya devlet başkanı rus diktatör vladimir putin