Rus Diktatör Putin'in Uşağı Medvedev'den Komedi Şovu: Rus Ordusu Gerekirse Lviv'e Kadar Gidecektir

TAKİP ET

Faşist Kremlin Rejiminin sözde Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, müstakil Ukrayna topraklarına yönelik başlattıkları işgal ver soykırım hakkında açıklamalarda bulundu.

Faşist Kremlin Rejiminin sözde Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, müstakil Ukrayna topraklarına yönelik başlattıkları işgal ver soykırım hakkında açıklamalarda bulundu.

Eli kanlı Rus diktatörünün kuklası; gerekli görülmesi halinde işgalci Rus ordusunun Polonya sınırındaki Lviv kentine kadar ilerleyebileceğini söyledi.

Tiran uşağı Medvedev, hiçbir şeyin formülün dışlanmaması gerektiğini vurgulayarak, daha önce işgal etmeyi deneyip büyük kayıplar verdikleri kuşatma hakkında "Bu 'enfeksiyonun' kökünü kazımak için Kiev'e kadar gidilmesi gerekirse, demek ki Kiev'e kadar gidilecektir, Lviv'e kadar gidilmesi gerekirse Lviv'e kadar gidilecektir" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Medvedev, işgalci Rus ordusuyla, ABD ordusunun güçlerini karşılaştırılmasının yanlış olduğunu belirterek, savaşın sonucunu önceden tahmin etmenin zor olduğunu söyledi. Medvedev, potansiyel ABD-Rusya savaşı için "Savaşan ordu güçlüdür. Fakat böyle bir çatışma halinde, kazanan olmayacak" ifadelerini kullandı.

Medvedev, 2014'ten sonra regülasyona kavuşan Ukrayna ordusuna diş geçirememeleri üzerine, savaşlarının devasa NATO ordusuna karşı olduğunu söyleyerek, Ukrayna'nın hürriyetine destek veren 800 milyonluk nüfusun da bu çatışmanın içinde olduğunu belirtti.

dmitry medvedev lviv rusya ukrayna