Rus Diktatörü Putin'in Sarayındaki Striptiz Salonunun Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

İşgalci Rusya'nın diktatörü Putin'in, her diktatör gibi astronomik bir meblağla kendine yaptırdığı sarayın görüntüleri ortaya çıktı.

Rus diktatörü Vladimir Putin'in her diktatör gibi kendine astronomik bir meblağla yaptırdığı saraya ilişkin görüntüler paylaşıldı. 


Navalni'nin Ekibi Paylaştı


Görüntüleri Putin'in muhalifi Navalni'nin ekibi paylaştı. Aleksey Navalni, Rus diktatörü Putin'in emriyle zehirlendiği iddiasıyla Almanya'da tedavi gördükten sonra Rusya'ya dönüşünde tutuklanmış, ardından Putin'in gizli sarayı olduğu iddia edilen lüks evin görüntüleri basına sızmıştı.

Görüntüler Navalni'nin sitesinde yayımlandı. Rus diktatörünün sarayına ait görüntüler 24 saat içinde 24 milyondan fazla görüntülendi.


Striptiz Salonu


Gizli tüneli, yüzme havuzu, buz pisti, kilisesi, tiyatro ve spor salonu olan sarayda Putin’in yatak odası olduğu söylenen odanın görüntüleri de dikkat çekmişti.

Navalni'nin ekibi son olarak da sarayda direk dansı yapılan salonun görüntülerini yayınladı.

Rus diktatörünün 1.3 milyar dolarlık sarayına ilişkin görüntülerde striptiz salonu olduğu görüldü.

Daha önce direk dansı salonunun evin planlarına göre bilgisayarda oluşturulan bir örneği paylaşılmıştı. Orijinal fotoğrafla beraber paylaşılan notta “Striptiz salonu gerçekten var. Hayal ettiğimizden çok daha kötü görünüyor” dendi.

Sarayda ayrıca bir kumarhane ve disko olduğu da belirtiliyor. Rusya'nın simgelerinden biri olan çift başlı kartal görseli de sarayın birçok yerinde görülebiliyor.


Rusya Tarihinin En Büyük Yolsuzluk Skandalı


Navalni'nin ekibi, sarayı “Rusya tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı” olarak tanımlamış, Rus diktatörü Putin ise sarayın kendisine veya yakın akrabalarına ait olduğu iddialarını reddetmişti.

Putin'e yakın isimlerden Rus milyarder Arkadi Rotenberg de sarayın kendisine ait olduğunu belirtmişti.

 

putin rusya saray aleksey navalni striptiz striptiz salonu