Rus Diktatörü Putin: Sovyetlerden Ayrılan Devletler Rus Toprağıdır

TAKİP ET

Halen birçok Türk yurdunu işgal altında bulunduran Rusya'nın diktatör ve "katil" lideri Putin Rusya'nın işgalci politikalarını bir kez daha ortaya koyan bir açıklamada bulundu.

İşgalci Rus rejiminin diktatör lideri Sovyetler Birliği'nin dağılmasının ardından kurulan bağımsız devletler hakkında, "Şu an bağımsız devletler olan eski Sovyet cumhuriyetleri Rus toprağıdır" ifadelerini kullandı.

Moskova Knezliği günlerinden başlayarak Çarlık ve Sovyet Rusya dönemlerinde sayısız Türk yurdunu işgal eden Rusların diktatörü Putin, bir yandan Bolşevik Devrimi'ni kötülerken bir yandan da yeni işgal emellerini ortaya koyan açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "20. Yüzyılda Bolşevikler, Sovyetler Birliği'ni kurarken, henüz bilinmeyen nedenlerle, önemli toprakları sözde cumhuriyetlere hediye ettiler ve sonra Sovyetler Birliği'ni dağıttılar. Sonuçta Rusya devasa topraklarını ve jeopolitik alanlarını kaybetti."

Rusya'nın geçmişte işgal ettiği Türk yurtları yerine, başta Kırım olmak üzere halen işgal altında bulundurduğu esir yurtlar konusunda açıklama yapması bekleniyor.

diktatör putin katil putin putin putinin kızı Putinin Gayrimeşru Çocuğu Putinin Gayrimeşru kızı Putinin Gayrimeşru putin gayrimeşru Svetlana Krivonogikh Luiza Rozova putin istanbulun fethi putin istanbul putin ba