Rus Faşist Aleksandr Dugin'in Kızının Aracı Havaya Uçtu

TAKİP ET

Rus diktatörü Vladimir Putin'in akıl hocası olarak bilinen Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina'nın aracı havaya uçtu. Dugin'in kızının ölümünü izlediği anlar sosyal medyada viral oldu.

Rus diktatörü Vladimir Putin'in akıl hocası olarak görülen ve faşizan fikirleriyle tanınan Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina'nın aracı havaya uçtu.

Putin'e muhalif yayın çizgisiyle bilinen Novaya Gazeta'nın haberine göre başkent Moskova yakınlarında meydana gelen patlama, araca yerleştirilen bir bombanın infilak etmesi sonucu yaşandı.

Hedef Dugin'di

Dugin ve kızının birlikte bir sanat etkinliğine katıldıkları, sonrasında Dugin'in aracını kızına verdiği ve patlamanın meydana geldiği öğrenildi.

Dugina'nın arkadaşları, saldırının asıl hedefinin Aleksandr Dugin olabileceğini, aracın aslında Dugin'in olduğunu açıkladı.

Donetsk'teki Rus destekli ayrılıkçıların elebaşı Denis Puşilin ise olayla ilgili Ukrayna'yı suçladı. Dugin'in kızı Dugina, babasının yolunu takip eden bir propagandacıydı ve Rus diktatörü Vladimir Putin'in Ukrayna'daki savaşını savunan isimlerdendi.

Aleksandr Dugin ve Darya Dugina (Kaynak: Duvar)

 

rus rusya faşist aleksandr dugin kızının aracı havaya uçtu darya dugina moskova putin