Rus Güvenlik Güçleri Wagner Elebaşı Prigojin'in Evine Girip Hırsızlık Yaptı

TAKİP ET

Rus güvenlik güçleri Wagner elebaşı Yevgeny Prigojin evine operasyon düzenledi.

Rus güvenlik güçleri geçtiğimiz günlerde Savunma Bakanı Sergey Şoygu'ya yönelik askeri harekat düzenleyen işgalci Putin'in paralı asker gurubu olarak bilinen Wagner'in elebaşı Yevgeny Prigojin'in evine operasyon düzenledi.

Prigojin, Rus güvenlik güçlerinin evinden değerli eşya ve para çaldığını ve bu hırsızlıkları ağa bağlı gizli kameralarla kaydettiğini belirterek görüntüleri yakında ifşa etmeyi planladığı ifade etti. 

Dün yayınlanan arama fotoğraflarında altın külçeleri, nakit para yığınları ve güzel bir peruk koleksiyonu görülüyor. Ancak kaynakların bildirdiğine göre, bazı buluntular arama yapanların parmaklarına 'yapıştı'.

Bazı kaynaklar, "Yakın gelecekte Prigojin'in kişisel mülkünün aranması sırasında kolluk kuvvetlerinin değerli eşya ve para çaldığını duyurmayı planladığını" söylüyor. İddiaya göre bu olay gizli güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınmış. 

Alışılmış Bir Durum

Rus polislerinin arama yapılan mülklerden eşya çalmaları alışılmış bir durum ancak bu vesileyle kaynaklar, "Wagner Terör Örgütü Başkanı Yevgeny Prigojin'in aramalarına ilişkin tüm yeni ayrıntıları takip edenlerin patlamış mısır stoklamalarını" tavsiye ediyor.

Yevgeny Prigozhin Rusya Rusya Savunma Bakanlığı Sergey Şoygu