Rus Rapçi, İşgalci Putin'in Seferberliğine Katılmamak İçin İntihar Etti

TAKİP ET

Rusya'da Walkie adıyla tanınan rap şarkıcısı Vitalievich Petunin, eli kanlı Rus diktatörünün ilan ettiği seferberliğe katılmamak için intihar etti.

Eli kanlı Rus diktatörü Vladimir Putin, Ukrayna'da saplandığı bataklığa çare bulmak için seferberlik ilan etti. İşgalci Putin'in seferberliğine katılmak istemeyen Rus vatandaşları ülkeyi terk etmeye başladı.

Rusya'da Walkie adıyla tanınan rap şarkıcısı Ivan Vitalievich Petunin, işgalci Putin'in kararına isyan ettiği bir video bırakarak intihar etti. 

"Cinayetin Günahını Ruhuma Alamam"

Sahnede Walkie adını kullanan Ivan Vitalievich Petunin’in Rusya’nın güneyindeki Krasnodar kentinde intihar ettiği ileri sürüldü. 27 yaşındaki Walkie’nin son olarak Telegram kanalından bir video yayımladığı ve "herhangi bir ideal veya kişi uğruna kimseyi öldürmek istemediğini" söylediği görüntüler kısa sürede viral hale geldi. Walkie’nin cesedi, Congressnaya Caddesi’ndeki yüksek bir binanın yakınında bulundu.

Daha önce Rus Ordusu’nda görev yapan ve akıl hastanesinde tedavi gören Walkie, yayınladığı videoyla hayranlarına şunları söyledi:

“Bu videoyu izliyorsanız, artık hayatta değilim. Cinayetin günahını ruhuma alamam ve almak da istemiyorum. Herhangi bir ideal için öldürmeye hazır değilim.”

rus rapçi putin seferberlik walkie