Rus Trolü Medvedev Kehanetlerde Bulundu: Elon Musk Dalga Geçti

TAKİP ET

İşgalci Rusya'nın Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitry Medvedev, 2023 yılı yaklaşırken 'tahminlerini' Twitter hesabından paylaştı.

Resmi görevi Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcılığı olsa da daha çok Rus Twitter trolü olarak çalışan Dmirty Medvedev 2023 yılına ilişkin "kehanetlerde" bulundu.

Medvedev, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası'nın çökeceğini belirtti. Rus trolü Medvedev, Elon Musk'ın ABD'nin bazı eyaletlerinde başkanlık seçimlerini kazanabileceğini de iddia etti.

Elon Musk Dalga Geçti

Medvedev'in paylaşımlarıyla dalga geçen Musk ise, "Bunlar kesinlikle şimdiye kadar duyduğum en absürd tahminler ve aynı zamanda yapay zeka ve sürdürülebilir enerjinin ilerlemesine dair şaşırtıcı bir farkındalık eksikliğini gösteriyor" ifadelerini kullandı. 

Rus Trolünün Kehanetleri

Rus trolü Medvedev'in "kehanetleri" ise şöyle:

Petrol fiyatları varil başına 150 doları görecek ve gaz fiyatları 1000 metreküp başına 5000 doları geçecek.

İngiltere, yeniden Avrupa Birliği’ne (AB) katılcak.

İngiltere’nin dönüşünden sonra, AB çökecek ve euro AB’nin para birimi olarak kullanımdan kalkacak.

Polonya ve Macaristan, Ukrayna’nın batı bölgelerini işgal edecek.

‘Dördüncü Reich’, Almanya topraklarını ve Polonya, Baltık ülkeleri, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Kiev Cumhuriyeti gibi uydu devletlerini de kapsayacak şekilde kurulacak.

Fransa ile Dördüncü Reich arasında savaş çıkacak. Avrupa bölünecek, Polonya bu süreçte yeniden paylaşılacak.

Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık'tan ayrılacak ve İrlanda Cumhuriyeti kurulacak.

ABD'de Kaliforniya ve Teksas'ta iç savaş çıkacak ve sonuç olarak bağımsız devletler olacak. Teksas ve Meksika müttefik bir devlet olacak. Elon Musk, yeni İç Savaş'ın sona ermesinden sonra Cumhuriyetçi Parti'ye verilecek bir dizi eyalette başkanlık seçimlerini kazanacak.

Bretton Woods para sistemi çökecek ve bu IMF ile Dünya Bankası'nın çökmesine yol açacak. Bu euro ve doların küresel para birimleri olarak dolaşımını durduracak. Bunun yerine dijital para birimleri aktif olarak kullanılacak.

medvedev elon musk rus trolü dmirty medvedev