Rüşdü Saraçoğlu: Ali Koç, İsim Değişikliği İçin Benimle Görüşmedi

TAKİP ET

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin isminin değiştirilmesi konusu gündemde yer almaya devam ederken Şükrü Saraçoğlu'nun torunu Rüşdü Saraçoğlu'ndan konuya ilişkin bir açıklama geldi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin isminin değiştirilmesi gündemde yerini korumaya devam ediyor.

Şükrü Saraçoğlu döneminde uygulamaya konulan 'Varlık Vergisi' karşıtlığı ile bilinen 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya'nın önerisi ile gündeme gelen 'Şükrü Saraçoğlu' isim değişikliği tartışmaları gün geçtikçe tırmanmaya devam ediyor.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun Adı Değiştiriliyor

Merhum Başbakan ve efsane Fenerbahçe Başkanı Şükrü Saraçoğlu'nun ismini taşıyan Fenerbahçe'nin stadyumunun isim değişikliği konusunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Saraçoğlu ailesi ile görüştüklerini ve onay aldıklarını açıklamıştı.

Şükrü Saraçoğlu'nun torunu Rüşdü Saraçoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kendisi ile görüşülmediğini ifade etti. Böyle bir görüşmeden haberi olmadığını ifade eden Saraçoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Stadın ismiyle ilgili Saraçoğlu ailesiyle görüştük demiş Ali Koç. Herhalde amcam Yılmaz ile konuştular çünkü ailemizin en büyüğü o. Benim böyle bir görüşmeden haberim olmadı. Amcam ile konuştularsa sözüm yok ama ondan sonra en büyük benim, haberim olmadı.''

 

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Rüşdü Saraçoğlu Ali Koç Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu