Rusların Kupyansk'ta Toplu Mezar Açtığı Anların Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Rus işgal güçlerinin Kupyansk'ta toplu mezar açtıkları anların görüntüleri ortaya çıktı. Ukrayna ordusunun ele geçirdiği Rus askerlerine ait telefonlardan çıkan kan dondurucu görüntüler, Rusların Kupyansk'ta da sivilleri katlettiğini ortaya koyuyor.

Rusların 24 Şubat'ta sözde "özel askeri operasyon" adı altında Ukrayna'yı işgale kalkışmalarının ardından pek çok insanlık suçu işlendi.

Bu sabah Kiev'i hedef alan füze saldırılarında da olduğu üzere sivil noktaları hedef almaktan asla çekinmeyen Ruslar, Kiev'in banliyösü olan Bucha'da pek çok sivili ellerini plastik kelepçelerle bağlayarak infaz etti.

Ukrayna ordusunun Rus işgalinden kurtardığı İzyum'da ortaya çıkan görüntüler ve tanık ifadeleri, Rusların şehirdeki işkencelerini ortaya koymuştu.

Kupyansk'ta Sivil Katliamı

Son olarak ise Kupyansk'ta Ukrayna askerlerinin Rus askerlerden ele geçirdiği telefonların birinden çıkan görüntü, Rusların şehirde katlettikleri siviller için toplu mezar açtıklarını ortaya çıkardı.

Görüntülerde derin bir çukura elleri bağlı sivillerin atıldığı anlar görülüyor.

Rusların İnsanlık Suçları: İşgalcilerin İzyum'daki İşkenceleri Belgelendi

Editörün notu: Görüntüler aşırı hassas olduğu için editöryal politikamız gereği yalnızca buzlanmış hallerini yayımlıyoruz.

rusların rus rusya işgalci kupyansk açtığı toplu mezarın görüntüleri ortaya çıktı anların