Rusya: ABD Kuşlarla Slavları Etkileyen Bir Virüsü Yayacaktı

TAKİP ET

Ukrayna'yı işgal girişiminde çuvallayan Rusya, fantastik komplo teorilerine sarıldı.

Rus diktatörü Vladimir Putin'in emriyle Ukrayna'yı istilaya kalkan Rus ordusu, Ukrayna ordusu ve halkının direnişi karşısında çuvalladı. Ağır kayıplar veren Rus işgalcileri yaklaşan Aybar kar fırtınasının da tesiriyle zor günlerin beklediği tahmin ediliyor. 

Kar Fırtınası Yaklaşıyor: 'General Kış' Bu Kez Rus Değil Ukrayna Saflarında


Rus ordusunun Ukrayna'da çuvallamasının ardından Rusya, fantastik komplo teorilerine hız verdi. Rusya ve Çin'in Türkiye'de faaliyet yürüten propaganda organı olan Aydınlık'ın aktardığına göre Rusya Radyasyon, Kimyasal ve Biyolojik Koruma Komutanı Igır Kirillov, "Pentagon, tehlikeli bulaşıcı hastalıkları yayabilen vektör böceklerle de ilgileniyor. Ulaşılan belgeler üzerinde yapılan incelemeler, yarasa ektoparazitleri, pire ve kenelerle dolu 140'tan fazla koruyucu kabın Harkov’daki biyolojik laboratuvardan yurtdışına transfer edildiğini doğruluyor" dedi.

Rusya'nın Biyolojik Saldırı Yalanı: Bunlarla Ancak Rusların Dolapta Üstü Açık Kalan Yoğurtlarını Bozmak Mümkün Olur

"Göçmen Kuşlarla Enfeksiyon Taşıyıp Slavları Seçici Olarak Etkileyeceklerdi"

"ABD’nin göçmen kuşlar aracılığıyla enfeksiyon taşınmasına yönelik projesi, en pervasız projelerden biri, durumun gidişatını kontrol etmeye olanak vermiyor" diyen Kirillov, "ABD ve müttefiklerinin en önemli amaçlarından biri, özellikle de Slavlar olmak üzere çeşitli etnik grupları seçici olarak etkileyecek biyoajanlar elde etmek" ifadelerini kullandı.

abd rusya ukrayna slavları etkileyen virüs yayacaktı igor kirillov aydınlık