Rusya'da Pencereden Düşmeler Devam Ediyor

TAKİP ET

Rusya'da pencereden düşmek suretiyle yaşanan şüpheli ölümler devam ediyor. Loko-Bank genel müdür yardımcısı Kristina Baykova, 11.kattan düşerek hayatını kaybetti.

Rusya'da devlet kurumlarında ve özel şirketlerde üst düzey poziyonda çalışan insanların şüpheli ölümleri devam ediyor. Şüpheli ölümler Rusya'nın, Ukrayna işgali sonrası daha da artmış vaziyette.

Yaşanan şüpheli ölümlerden biri bu sabah gerçekleşti. Ülkenin önde gelen banklarından Loko-Bank'ın 28 yaşındaki genç genel müdür yardımcısı Kristina Baykova, 11.kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi.

Genç kandının olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilirken, olay esnasında yanında Andrey isimli arkadaşının olduğu da öğrenilen bilgiler arasında.

Olayın Andrey isimli arkadaşın eve geldikten bir süre sonra yaşandığı bilinirken, Rus polisi ise olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.  Ukrayna işgali sonrası özellikle savaş karşıtı söylemleri bulunan insanların, hayatlarını kısa bir süre sonra kaybetmesi şüphe toplamaya devam ediyor.

Rusya'da Daha Önce Yaşanan Şüpheli Ölümler

İgor Shkurko - Enerji alanında üst düzey bir isim olan İgor Shkurko, geçen yıl Nisan ayında rüşvet aldığı gerekçesiyle tutulduğu cezaevinde yaşamını yitirmişti. 

Viatcheslav Rovneyko - Rus petrol şirketlerinin yöneticisi evinde baygın bulunmuş fakat bir süre sonra yaşamını yitirmişti.

Marina Yankina -  Şubat ayında Rus Savunma Bakanlığı’nda görevli 58 yaşındaki Yankina,  48 metre yükseklikteki bir gökdelenden düşerek hayatını kaybetmişti.

Vladimir Makarov - Eli kanlı Rus diktatörü Putin'in, görevden aldığı Tümgeneral Makarov, kısa bir süre önce ölü bulunmuş ve intihar etmiş olabileceği belirtilmişti.

Pavel Antonov -  Rus parlamentosunun en zengin isimlerinden biri olan ve Putin karşıtlığıyla tanınan Antonov da Hindistan’da kaldığı otelin penceresinden düşmüştü.

 

rusya şüpheli ölüm bankacı bankacı öldü pencereden düştü genç bankacı loko bank Loko-Bank