Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Zelensky'e 'O. Çocuğu' Dedi

TAKİP ET

İşgalci Rusya'nın Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, ABD Kongresi'ndeki konuşmasının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky'e "o. çocuğu" dedi. Kendisinden beklenen hareketi yapan Zaharova'nın bu sözleri kimse tarafından şaşkınlıkla karşılanmadı.

İşgalci Rusya'nın Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky'nin dün  Washington'a yaptığı ziyarete atıfta bulunarak "Zelensky batının o. çocuğudur" dedi.

Видимо, действовали по принципу, что Зеленский - их «с*кин сын», значит, ему позволено все. Тем более что он не просто так себе их «с*кин сын», так еще и их инструмент в противодействии России

Görünüşe göre onlar, Zelensky'nin 'kendilerinin or*spu çocuğu' olduğu ilkesiyle hareket ettiler. Bu da ona her şeye izin verildiği anlamına geliyor. Dahası, Zelensky sadece onların (batının) 'or*spu çocuğu' değil, aynı zamanda Rusya'ya karşı koymada onların aracıdır.

Sosyal medyada yayınlanan ve Ukrayna medyasında yer alan bir videoda bu ifadeleri kullanan Zaharova,  Zelensky'nin Batılı devletlerin Rusya'ya 'karşı koymak' için kullandıkları 'araç' olduğunu savundu.

Daha önce de Medvedev Zelensky için aynı ifadeleri kullanmıştı. 

Maria Zaharova Volodimir Zelenski volodimir zelenskiy o. çocuğu