Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı'na Saldırı

TAKİP ET

Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı'na kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Parti binasına yapılan saldırı sonucunda parti tabelası kırıldı ve duvarlarda zarar oluştu.

Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı'na kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Parti binasına yapılan saldırı sonucunda parti tabelası kırıldı ve duvarlarda zarar oluştu. Saldırının yapıldığı saatte parti binasının kapalı olduğu ve saldırı sonrasında herhangi bir kişinin yaralanmadığı açıklandı.

Sözcü'nün haberine göre, Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz, yapılan saldırıyı kınayarak temiz siyaset ve sağduyu çağrısı yaptı. Koz, Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi ortamın endişe verici olduğunu belirterek, partilerinin temiz siyaset kararlığını sürdüreceğini söyledi. Koz ayrıca, halkın siyasi şiddete en güzel cevabı sandıkta vereceğini ifade etti.

Saadet Partisi Genel Merkez yöneticileri de saldırıyı kınayarak, sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Saldırının kimler tarafından ve hangi amaçla yapıldığı henüz belirlenemedi.

saadet partisi karaman karaman il başkanlığı saldırı Yasim koz