Saadet Partisi Kongresinde Karamollaoğlu Tek Aday

TAKİP ET

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi, Ankara'da gerçekleştiriliyor.

Başkent Ankara'da bulunan Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Kararlıyız, Milletin İktidarında Saadet Var" sloganıyla düzenlenen Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi'nda Genel Başkan Temel Karamollaoğlu tek aday oldu.

Kongrede Genel Başkanlık makamının yanı sıra Genel İdare Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeliklerinin belirlenmesi için de seçim yapılacak.

"Muhalefetteki Son Kongremiz İnşallah"

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre sabahın erken saatlerinden itibaren salonda toplanmaya başlayan Saadet Partililer salonu doldurduğu için binanın dış kısmına da büyük ekranlar yerleştirildi.

Salonun duvarları Necmettin Erbakan ve Temel Karamollaoğlu'nun posterleriyle ve Saadet Partisi tarafından hazırlanan, iktidara yönelik eleştiriler barındıran videolara erişim sağlayan QR kodlarının bulunduğu posterlerle süslendi.

Kongre salonunda yapılan anonslarda ülkenin ve Avrupa'nın dört bir yanından kongre için toplanıldığı belirtilerek "Muhalefetteki son kongremizi gerçekleştirmiş olacağız inşallah" denildi.

Karamollaoğlu: Biz Laiklikten Değil, Sözde Laikçilerden Çok Çektik

Saadet Partisi kongresinde karamollaoğlu tek aday muhalefetteki son kongremiz inşallah