Saadet Partisi'nden Karamollaoğlu'nun Görüşmelerine İlişkin Yapılan Haberlere Yalanlama

TAKİP ET

Saadet Partisi basın müşaviri Hacı Murat Uzgur, Temel Karamollaoğlu tarafından Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak belirtildiği iddialara medyada yansıyan "varsayıma dayalı haberlerin" doğru olmadığını belirtti.

Altılı Masa'nın 13 Şubat tarihli toplantısına ev sahipliği yapacak olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, diğer parti genel başkanlarını ziyaretleri sırasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak belirtildiği iddiaları ortaya çıkmıştır.

İddiaların ardından Saadet Partisi basın müşaviri Hacı Murat Uzgur, medyada yansıyan "varsayıma dayalı haberlerin" doğru olmadığını belirtti.

İsmail Saymaz: Temel Karamollaoğlu İlk Kez Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adaylığını Zikretti

Uzgur, görüşmelerin içeriğine dair bilgi verilmeyeceğini ve mahrem olarak yürütüldüğünü söyledi. Medyaya yansıyan haberlerin varsayıma dayalı olduğunu ve doğru olmadığını kaydetti.

Uzgur şu ifadeleri kullandı:

“Millet İttifakı ortaklarının bir araya geleceği 13 Şubat tarihindeki toplantının ev sahibi olarak liderleri ziyaret eden genel başkanımız, görüşmeleri bir mahremiyet çerçevesinde yürütmektedir. Görüşülen sayın genel başkanlara duyduğumuz saygı gereği, mahrem olan bu görüşmelerin içeriğine dair bilgi verilmemektedir. Medyaya yansıyan varsayıma dayalı haberler doğru değildir. Milletimizin geleceğiyle ilgili yapılan bu görüşmelerden çıkacak sonuçlar da inşallah hayırlı olacaktır.”

saadet partisi Temel Karamollaoğlu kemal kılıçdaroğlu altılı masa