Saadet Partisi'nden Erbakan İçin Haremlik-Selamlık Anma Programı

TAKİP ET

Saadet Partisi, eski genel başkan ve başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ölümünün 10. yıldönümünde haremlik-selamlık anma programı düzenledi.

Saadet Partisi'nin Kurucu Lideri Necmettin Erbakan, ölümünün 10. yılında partisi tarafından düzenlenen haremlik-selamlık törenle anıldı. Törene; CHP, HDP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti genel başkanları ve AKP, İYİ Parti ve BBP’den yöneticiler katıldı.

Saat 19:30'da, Ankara’daki bir otelde başlayan anma toplantısına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Okutan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da törene katılanlar arasındaydı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, anma için Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan da mesaj göndererek, "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamıza Allah’tan rahmet diliyor, programa iştirak eden tüm kardeşlerime en kalbi selam ve muhabbetlerimi sunuyorum" dedi.

Saadet Partisi Necmettin Erbakan anma haremlik-selamlık program BBP akp iyi parti CHP temel karamollaoğlu