Saadet'in İBB Adayı Gökçınar'dan Adını Oğuzhan Asiltürk Olarak Değiştiren Durmuş Durduyan'ın Taliban Açıklamasına Sert Tepki

TAKİP ET

Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Necdet Gökçınar, Cumhur İttifakı'na olumlu sinyaller veren Durmuş Durduyan'a tepki gösterdi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmelerin ardından partide "kongre" bayrağı" açmış, parti genel merkezinden gelen cevapların ardından Asiltürk Erdoğan'la birlikte Kıbrıs'a gitmişti.

Bu sırada Oğuzhan Asiltürk'ün 34 yaşındayken adını değiştirdiği ve asıl adının Durmuş Durduyan olduğu ortaya çıkmıştı.

Durduyan'ın Taliban'a destek niteliği taşıyan son açıklamasına Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar tepki gösterdi.

Gökçınar Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "ABD yapımı Taliban’a ve AKP’ye yandaşlık yapıp Afganistan mesajı yayınlayan, liderliği kendinden menkul Saadet Partisi YİK başkanı mesajına besmele ile başlamış. ABD ağzıyla konuştuktan sonra besmeleyle başlasan ne olur salavatla başlasan ne olur" ifadelerini kullandı.

Durduyan'ın tepki çeken mesajı:

Saadet'in İBB Adayı Gökçınar'dan Adını Oğuzhan Asiltürk Olarak Değiştiren Durmuş Durduyan'ın Taliban Açıklamasına Sert Tepki