"Sabıka Holding" Broşürü Dağıtan CHP'liler Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Kadıköy'de "Sabıka Holding" yazılı broşür dağıtan CHP'liler gözaltına alındı.

"Sabıka Holding" yazılı broşür dağıtan CHP Kadıköy İlçe Teşkilatı mensupları gözaltına alındı. Gözaltına alınan partililerin arasından CHP Kadıköy İlçe Sekreteri Süleyman İşler'inde bulunduğu bildirildi.

Kadıköy İskelesi'nde gerçekleştirilen broşür dağıtımına müdahale eden polis ekipleri, CHP Kadıköy İlçe Sekreteri Süleyman İşler ve beraberindeki partilileri gözaltına aldı.

Partililerin karakolda ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Olayın ardından SBK Holding'den yapılan açıklamada "Sezgin Baran Korkmaz politik bir kişi değil, bir iş insanıdır. Kamuoyunu belirli bir algı ekseninde yönetmeye çalışan çevreler, siyasi polemiklerine malzeme olarak, gerçekle bağdaşmayan bilgiler ile sözde bilgilendirici broşürler hazırlamaktadırlar. Bu broşürler; halkı bilgilendirmek adı altında karalama, yönlendirme, iftira, hakaret ve yargı görevi yapanı etkilemeye yönelik, siyasi rakiplerini halkın gözünde küçük düşürmeyi amaçlayan fakat bu arada Sezgin Baran Korkmaz’ın kamuoyunda linç edilmesini sağlayan, haksız, hukuka aykırı ve suç unsuru barındıran bir içeriğe sahiptir" ifadelerine yer verildi.

Dün de aynı broşürü Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin önünde dağıtmak isteyen 5 CHP'li gözaltına alınmıştı.

Sabıka Holding Broşürü dağıtan CHP'liler Gözaltına Alındı