Saç Ekimi Yaptıran Kişinin Öldüğü Hastane Konkordato İlan Etti

TAKİP ET

Saç ekimi için gelen İbrahim Gül isimli kişinin kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini iddia eden hastanenin konkordato davası açtığı öğrenildi.

İbrahim Gül isimli kişi Medicine Hospital'e giderek saç ekimi için anlaştı ancak Gül, hastanede yaşamını yitirdi. Saç ekimi gibi bir operasyon sırasında şüpheli şekilde hayatını kaybeden Gül'ün kalp krizi geçirdiği iddia edilse de, Gül'ün cansız bedenini morgda ilk gören öğretmen Dilek Özbek, “Morgda kanlar içindeydi. Hastane bize ameliyattan önce kalp krizi geçirdiğini söyledi ama öyle bir şey yok kan vardı'' dedi.

Şüpheli olayın ardından işlemi yapan doktor Mehmet Albayrak tutuklanırken, olayın meydana geldiği Medicine Teknoloji ve Sağlık Yatırımları AŞ’nin konkordato davası açtığı belirlendi. Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne sunulan dava dilekçesine göre şirketin borcunun 607 milyon lira olduğu görüldü. 

Medicine Teknoloji AŞ adına konkordato davasını açan Avukat Tahir Keskinkılıç, konuya ilişkin olarak, ''Şirket olarak gecikmiş herhangi bir ödememiz yok. Ödeme güçlügü içinde değiliz. Ödemeleri düzenli hale getirmek için bu davayı açtık. Şirketin varlıkları, borç rakamından yüksek. Grubun çatı şirketi olan Medicine Teknoloji, hastanenin de bazı bölümlerini kapsıyor'' ifadelerini kullandı. 

 

istanbul saç ekimi öldü kalp krizi ibrahim gül konkordato