Saçını Yaptırmak İçin ABD'den Türkiye'ye Geldi: Daha Az Ödedi

TAKİP ET

Saçını yaptırmak için ABD'den kalkıp Türkiye'ye gelen Bryn Elise daha az para harcadı.

Türk lirasında yaşanan anormal değer kaybını takiben pek çok sektörde ücretler Türk vatandaşları için aşırı pahalanırken döviz cinsinden harcama yapan yabancılar için aşırı ucuzladı.

Geçtiğimiz günlerde bir kadın, diş tedavisi için ABD'de istenen 3 bin 100 dolar karşılığında kalkıp Türkiye'ye gelmiş ve yol masrafıyla birlikte toplamda 1167 dolar ödeme yapmıştı.

ABD'de Tedavi İçin 3 Bin Dolar Vermek Yerine Türkiye'ye Geldi: Toplam 1167 Dolar Ödedi


Yine benzer bir olay meydana geldi. Times Now'ın haberine göre ABD'de ikamet eden Bryn Elise adlı kadın, saçını yaptırmak için kuaförünün toplam 4 bin dolar istemesi üzerine Türkiye'ye geldi.

Türkiye'de bahşiş dahil saçı için toplam 450 dolar ücret istendiğini belirten Elise, Türkiye'de yaptığı 2 haftalık tatil için toplamda 2 bin 200 dolar harcadığını söyledi.

Tatili sırasında içtiği bir kahveyi "Bavullarınızı toplayın, bir kah ve 2 dolar" mesajıyla sosyal medyada paylaşan Elise, seyahati boyunca Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi.
@bryn.elise I also bought 2 lbs of cherries for .75 cents. More info #travel #starbucks #remotework #money ♬ Somebody That I Used to Know (Remix) - ♬
 

saçını yaptırmak için abd türkiye geldi daha ucuza bryn elise