SADAT Kurucusu: Sandıkta Teslim Etmeyiz, Etmeyeceğiz

TAKİP ET

SADAT kurucusunun hadsiz paylaşımı tepki çekti.

Ajans Muhbir'in aktardığına göre SADAT kurucularından Ersan Ergür, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda SADAT'a ilişkin ortaya atılan seçim senaryolarını yeniden gündeme getiren bir iddiada bulundu.

Söz konusu paylaşımında Ersan Ergür "Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Bu vatanı Türkiye düşmanları ile iş birliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz... Etmeyeceğiz! Vatan sağolsun..." ifadelerini kullandı.

Tepkilerin ardından Ergür paylaşımını sildi.

Fatih Altaylı SADAT Üzerinden Hazırlanan Seçim Senaryosunu Yazmıştı

Geçtiğimiz günlerde Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun SADAT çıkışına ilişkin bir yazı kaleme almış ve seçim gecesi SADAT üzerinden hazırlanan senaryoyu açıklamıştı.

Altaylı, "Erken veya zamanında seçim akşamı Yüksek Seçim Kurulu’ndan veri akışı engellenecek. Sonra AK Parti lehine veriler kanalara iletilecek ve gece erken saatlerde iktidarın seçimi kazandığına dair TRT ve hükümete yakın kanallardan yayın yapılmaya başlanacak. Aynı anda sokaklarda SADAT kontrolündeki gruplar kutlamaya yapmaya başlayacak. O andan itibaren hiç kimse aksini iddia eden bir tutum takınamayacak, bir anlamda atı alan Üsküdar’ı geçecek" ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Altaylı SADAT Üzerinden Hazırlanan Seçim Gecesi Senaryosunu Yazdı: 'CHP'yi Alarma Geçiren En Tehlikeli Senaryo'

sadat kurucusu ersan ergür sandıkta teslim etmeyiz