SADAT Yöneticisi Peker'in FETÖ'cü Olduğuna İkna Olmamış

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden gerici faaliyetleri nedeniyle atılan askerlerin kurduğu ve katıldığı SADAT'ın yöneticisi Melih Tanrıverdi, Sedat Peker videoları hakkında konuştu.

1996 yılında SADAT'ı kuran Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politika Kurulu Üyesi olarak da görev yapmış, tepki çeken "Mehdi gelecek, ortamı buna göre hazırlamalıyız" sözleri sonrasında görevlerinden istifa etmişti.

“Tanıyanlar bilir, kişiler hakkında kötü konuşmayı sevmem” diyen SADAT yöneticisi Melih Tanrıverdi, “Olumlu düşünmek insanın ömrünü uzatır. Tabi ki istisna olarak; strateji belirlerken olumlu olumsuz tüm senaryoları değerlendiririm ki, bu konumuzun dışındadır. Sadede gelelim. Sedat Peker'i tanımam” sözleriyle Sedat Peker'in 'Cici Sülü' video serisini değerlendirdi.

Tanrıverdi, “Yayınladığı videoları milyonlar seyretmeye başladı. Apaçık olan şey ise, Emirliklerin eline düştüğü ve Türkiye aleyhinde konuşmaya başladığı... Peker videolardan birinde ‘birgün benden şunları şunları duyarsanız anlayın ki kızımın kafasına silah dayamışlardır’ diyor. Fetö'cü olduğuna pekte ikna oldum diyemeyeceğim. Ülkesi hakkında bu iddiaları ortaya atacak kadar kansız değilse Peker'i neyle tehdit ediyorlar?" dedi.

SADAT Yöneticisi Peker'in FETÖ'cü Olduğuna İkna Olmamış