Saffet Sancaklı MHP'den İstifa Etti: Genel Başkanımızın Talimatı Doğrultusunda İstifa Ediyorum

TAKİP ET

MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatıyla istifa ettiğini açıkladı.

Daha önce Kocaeli Milletvekili Sancaklı'nın yerel seçimlere ilişkin "Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz"  ifadelerini kullandığı iddia edilmişti.

Bugün ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın istifasının istendiğini açıklamıştı. 

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifasını kamuoyuna duyurdu. Sancaklı istifasını şöyle duyurdu: 

"Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakını ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum. Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım." 

MHP'de Çatırtı: AKP'yi Eleştirdiğine İlişkin Haberler Çıkan Saffet Sancaklı'nın İstifası İstendi

 

MHP istifa saffet sancaklı cumhur ittifakı yerel seçimler