Sağlık Bakanı Koca'dan Lebaleb Kongreye Kutlama: Yürekten Tebrik Ediyorum

TAKİP ET

Bugün düzenlenen AKP 7. Olağan Kongresi'ndeki hıncahınç kalabalık gündem olurken günaşırı sosyal mesafe mesajı yayımlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bu duruma ne diyeceği merak konusuydu.

Vatandaşa dayatılan pandemi kısıtlama ve kuralları AKP Kongresi'nde hiçe sayılırken açıklama yapması beklenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kongrede Erdoğan'ın yeniden AKP Genel Başkanı seçilmesini tebrik eden bir mesaj yayımladı.

AKP 7. Olağan Kongresi, bugün Ankara Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Geniş katılımla dikkat çeken kongrede gözler en çok Bakan Koca'yı aradı. Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP 7. Olağan Kongresi'nde bin 1428 oyla yeniden AKP Genel Başkanı seçilmesini kutlayan Fahrettin Koca şu ifadeleri kullandı:

"Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Karanlıkları aydınlığa kavuşturacak olan sevgi, merhamet ve ilimdir. Bu ruhla kurulan AK Parti 2023'te, 2053'te ve 2071'de de aynı vizyonla yoluna devam edecek. Kongremizde yeniden başkanlığa seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yürekten tebrik ediyorum."

fahrettin koca sağlık bakanı sağlık bakanlığı bilim kurulu toplum bilimleri kurulu korona kurulu virüs kurulu virüs korona corona covid kovid covid19 covid-19 kovid19 kovid-19 çin virüsü muhammed emin saraç