'Sağlıklı Kilo Verme Ürünlerinin' Tanıtıldığı Toplantıya Maskesiz Katılıp Sağlıklarını Hiçe Saydılar

TAKİP ET

Antalya'da 5 yıldızlı bir tatil köyünde gerçekleştirilen 'sağlıklı kilo verme ürünleri' toplantısına katılan kişilerin maske takmadığı ve mesafe kuralına uymadığı görüldü.

Antalya Belek Turizm Bölgesi'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelde gerçekleştirilen 'sağlıklı kilo verme ürünlerinin' tanıtıldığı toplantıya 1200 kişi katıldı. Toplantı sırasında çekilen görüntülerde katılımcıların maske takmadığı ve sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü.

Kilo verirken 'sağlıklı' ürün arayan vatandaşların son derece sağlıksız bir ortamda bulunarak canlarını hiçe saymaları endişe yarattı. Kontrollü normalleşme döneminde aniden yükselen ağır hasta sayıları ve dün açıklanan risk haritasında neredeyse tüm Türkiye'nin kırmızı renge bürünmesi vaka sayılarındaki ciddi artışın habercisi olurken geçen hafta yapılan bu toplantının yanı sıra bir başka toplantı daha olduğu ve o toplantıda da hiçbir pandemi kuralına uyulmadığı görüldü.

700 kişinin katıldığı bir diğer toplantı olan 'iş kıyafetleri tanıtım' toplantısı 3 gün sürdü. Toplantı sonrasında konsere katılan topluluğun önlem almadığı görüldü.

 

sağlıklı kilo verme toplantı maske mesafe antalya belek