Şahan Gökbakar, Erdoğan'ın Dış Politikasını Özetledi

TAKİP ET

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dönmeye doyamayan" dış politikasını özetledi.

20 yıllık iktidarı boyunca çok sayıda ülkeyle ikili ilişkileri İslamcı sloganlar üzerine kurulu bir diskur ile yıkan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fantastik ekonomi teorileriyle krize soktuğu ekonomiyi seçime kadar ayakta tutabilmek için tarihe geçecek "dönüşlere" imza atmaya başladı.

Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail ve Suudi Arabistan'ın ardından Doha'da Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el-Sisi ile el sıkışan AKP lideri Erdoğan, son olarak Suriye'ye yönelik hamleler yapmaya başladı.

Suudi Arabistan'dan 'Sıcak Para' Geliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye diktatörü Beşar Esad'la görüşmesi gerektiğini söyledi.

Bahçeli: Erdoğan, Esad İle Görüşmeli

Şahan Gökbakar, Erdoğan'ın Dış Politikasını Kısaca Özetledi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dönmelere doymayan" dış politika anlayışını tek bir paylaşımda özetleyen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, şu ifadeleri kullandı:

"Bir düşman bulunuyor. O düşmana tüm hakaretler ediliyor. Sana da dönüp 'Sen niye hakaret etmiyorsun hain!?' deniyor. Sonra o düşmanla bir anda dost olunuyor. Bütün hakaret edenler, övgüler düzüyor. 'E daha dün düşmandı bu' diyorsun. 'Barışmak sana neden batıyor hain' diyorlar...."

şahan gökbakar erdoğan dış politika özetledi