Şahan Gökbakar: Sosyal Medyada Yavşak ve Hayasız Bir Şakamtrak Dolaşıyor

TAKİP ET

Şahan Gökbakar, Rusya tarafından işgal edilen Ukrayna ile ilgili şaka yaptığı zanneden birtakım zevata ilişkin açıklama yaptı.

Rusya, Ukrayna'yı işgal etti. Ukrayna ordusu, halkın da desteğiyle birlikte işgalcilere karşı direnmeye çalışıyor. Birçok noktada Rus bombardımanı nedeniyle siviller hayatını kaybetti. Ruslar şehirleri, sivil yerleşimleri vuruyor.

Bazı sosyal medya kullanıcılarının Rus emperyalizminin kanlı yüzüyle karşı karşıya kalan Ukrayna'dan mülteciler gelmesi ihtimaline ilişkin yaptıkları paylaşımlar tepkilere neden oldu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, "Sosyal medyada yavşak ve hayasız bir şakamtrak dolaşıyor. 1) 'Ukraynalı kadınlar mülteci olarak gelecek, yaşasın' şeklinde. İnsanlar ölürken ve evsiz yurtsuz kalırken bu aşağılık şakayı yapabilmek için cehalet, vicdan yoksunluğu ve arsızlık üçlüsü lazım...Yazık" paylaşımını yaptı. Oyuncu Songül Öden de Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "'Ukraynalı kadın mültecileri kabul edelim şakalarınızı alıp defolun. Bu espri yapma telaşınız tiksinti verici. Düşün kadınların yakasından. Savaşın en kırılgan gruplarından biri olan kadının bedeni üzerinden gündem oluşturmanızdan utanç duyuyoruz" dedi.

şahan gökbakar ukrayna şaka yavşak