Sahibinden Sitesinin Domaini Satın Alındı: Sabah 09:00'dan Beri Girilemeyen Sitenin Domain Ödemesi Gecikince Amerikalı Bir Şirket Satın Aldı

TAKİP ET

Sahibinden.com'un domainini Amerikalı bir şirket satın aldı.

Gayrimenkul, vasıta, alışveriş ürünleri ve hizmetler gibi birçok kategoride ilan ve e-ticaret işlemlerinin yapıldığı online bir platform olan Sahibinden.com'un domainini Florida merkezli bir network şirketi olan Network Solutions LLC satın aldı.

Sahibinden.com'un kullandığı domain için yıllık dönem ödemesini geciktirmesinden dolayı sabah saat 09:00'dan beri siteye giriş yapılamadığı ortaya çıktı. Yaşanan bu gecikmeden dolayı ise boşa düşen domaini Amerikalı Network Solutions LLC şirketinin satın aldığı açıklandı. Halen siteye giriş yapılamazken bundan sonraki süreçte Sahibinden.com'un ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Sahibinden.com Teknik Sorun Olduğunu Açıkladı

Konu ile ilgili İnstagram sayfası üzerinden bir açıklama yapan Sahibinden.com, alan adı hizmetini sağlayan firmayla yaşanan teknik bir sorun nedeniyle siteye ulaşım sağlanamadığını açıkladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Sitenin Normale Döndüğü Açıklandı

Sahiinden.com, intagram adresinden yaptığı açıklama ile adı hizmetini sağlayan firmanın teknik çalışmaları tamamladığını ve sitenin normale döndüğünü açıkladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Alan adı hizmetini sağlayan firma gerekli teknik çalışmaları tamamlamış ve platformumuza erişim normale dönmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

sahibinden.com domain satın aldı