Şahin Akdemir'in İsmi İzmir'de Yaşatılacak

TAKİP ET

Marmaris yangınında hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ismi İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde bir parkta yaşatılacak.

Güzelbahçe Belediyesi, Marmaris yangınında hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in adını yaşatmak için harekete geçti. Belediyenin ağustos ayı meclisinde öncelikle Antalya, Muğla, Isparta, Denizli ve Mersin'de çıkan yangınlarda hayatını kaybedenler adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda İYİ Parti Meclis Üyesi Gizem Albaş, Marmaris yangınında yardıma müdahale eden ekiplere su taşırken kaza yaparak hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in isminin Güzelbahçe'de bir parka verilmesi ile ilgili önerge verdi. 

İsmi Güzel Bir Parkta Yaşayacak

Önergede, “Ülkemiz Antalya, Muğla, Isparta, Denizli ve Mersin'de başlayan ve 8 gündür devam eden orman yangınlarıyla mücadele etmektedir. Bu mücadele de şehit verdiğimiz görevlilere ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Orman yangınlarına müdahale eden görevlilere su taşırken şehit verdiğimiz Şahin Akdemir isminin ağaçlarla donattığımız bir parka verilmesini meclisimizin tensiplerinize arz ederim” denildi.

Önerge tüm meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Başkan Mustafa İnce, “Güzelbahçe'de şehidimize yakışır bir şekilde güzel bir parkta ismini yaşatacağız” şeklinde konuştu.

güzelbahçe izmir belediye marmaris ayngın ölen şahin akdemir adı yaşatılacak