Sahte Cumhurbaşkanı, İnce'yi de Kandırmış

TAKİP ET

Çin ajanı olduğu da iddia edilen "sahte Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı" Abduvali Buğrahan Osman, Muharrem İnce'yi de kandırmış.

İsminin bile sahte olduğu ve Çin Komünist Partisi'ne ajanlık yaparak Uygur Türklerini ihbar ederek toplama kamplarına atılmasına neden olduğu ileri sürülen Abduvali Buğrahan Osman adlı "sahte Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı"nın, geçtiğimiz günlerde MHP'li Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlediği programa katılarak kendisini "Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı" olarak sunduğu ortaya çıkmış, belediye programın kayıtlarını sitesinden ve YouTube kanalından silmişti.

Söz konusu sahte "Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı"nın, Memleket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Muharrem İnce'yi de ziyaret ederek cumhurbaşkanı olduğunu iddia ettiği ortaya çıktı.

Memleket Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı'nın Twitter üzerinden söz konusu ziyaretin görüntülerini 1 Eylül 2021'de paylaştığı görülüyor.

Söz konusu şahsın İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nı ve AKP Sakarya İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiği, iki partinin il teşkilatlarının da ziyaretin görüntülerini şahsın kendisini tanıttığı biçimde "Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı" olarak paylaştığı ortaya çıktı.

Sahte Cumhurbaşkanı İnce'yi de Kandırmış