'Sahte Doktor', Başka Bir Hastanede Kendisini 'Beyin Cerrahı' Diye Tanıtmış

TAKİP ET

Trabzon'da KTÜ Farabi Hastanesi'ne doktor önlüğüyle girerek kendisini doktor olarak tanıtan inşaat işçisi Serkan A.'nın kendisini daha önce de başka bir hastanede "beyin cerrahı" olarak tanıttığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Trabzon'da KTÜ Farabi Hastanesi Acil Servisi'ne doktor önlüğüyle giren inşaat işçisi Serkan A., kendisini "doktor" olarak tanıttı.

Bir hasta yakını ve hemşire arasındaki tartışmaya dahil olan Serkan A.'ya kimlik sorulunca aslında doktor olmadığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Serkan A., çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Serkan A.'nın 27 Ağustos'ta da Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Hastanesi'ne giderek kendisini "beyin cerrahı olarak tanıttığı ortaya çıktı.

Görüntüler Ortaya Çıktı

Hastaneye girerek doktorlarla sohbet eden Serkan A.'nın kendisini "beyin cerrahı" olarak tanıttığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Serkan A.'nın beyin cerrahı olduğunu ve Rize'ye yeni atandığını söylüyor.

'Sahte Doktor', Başka Bir Hastanede Kendisini 'Beyin Cerrahı' Diye Tanıtmış

Serkan A.'nın o gün Rize'de ameliyathaneye de girdiiği ve görevlilerin kimlik sormasının ardından yasal işlem başlattığı öğrenildi.

"Mesleği Öğrenmek İstedim"

Serkan A. olayın ardından polise verdiği ifadesinde "Doktor olmak istediğim için mesleği tanımaya, öğrenmeye çalışıyordum. O nedenle hastaneye gittim. Sonuçta 6 yıl tıp okuyacağım. 6 yıl sonra pişman olmak istemem. Onun için önceden bu meslek nasıl yapılıyor, diye öğrenmek, tecrübe edinmek istedim" dediği bildirildi.

sahte doktor başka bir hastanede kendisini beyin cerrahı olarak tanıtmış doktorlarla sohbet etmiş