Sahte İçişleri Bakanlığı Kartıyla CHP'li İsimleri Gözlüyorlar

TAKİP ET

Sahte İçişleri Bakanlığı kartı taşıyan bir kişi, 25 ve 26. dönem CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in Bodrum'da kaldığı siteyi görüntülemek isterken yakalandı.

Sahte İçişleri Bakanlığı kartı taşıyan bir kişi, 25 ve 26. dönem CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in Bodrum'da kaldığı siteye gelerek güvenlik görevlilerine kartını gösterdi. Şüphelenen güvenlik görevlileri durumu Pekşen'e bildirdi. Olay yerine gelerek kartı kontrol eden Pekşen, kartın üzerinde "İçişleri Bakanlığı'nın hizmet satın aldığı şirket yetkilisi" yazdığını fark edince şüpheliyi yakalayarak jandarmaya haber verdi. 

Jandarmanın İşlem Yapacağını Sanmıyorum

Şikayetçi olduğunu ancak jandarmaların da durumdan haberdar olduğunu iddia eden Pekşen, "İçişleri Bakanlığı'nın evleri görüntülemek için bir şirketten hizmet alması normal değil. Sahte İçişleri Bakanlığı kimliğiyle siteleri dolaşıp evlerin resimleri neden çekiliyor? Jandarmanın kişi hakkında herhangi bir işlem yapacağını sanmıyorum. Çünkü jandarmanın üslubu bana konudan haberdar olduklarını hissettirdi. Konunun takipçisi olacağız" dedi.

Pekşen olayı Twitter hesabından da duyurarak, "Neler oluyor? Kimdir bu adamlar? Amaçları nedir? Enteresan işler oluyor. Boynuna taktığı kimlikte: İçişleri Bakanlığı yazıyor.Dikkatle bakınca kimliğin sahte olduğu kolayca anlaşılıyor. Soru şu; sahte İçişleri Bakanlığı kimliğiyle siteleri dolaşıp evlerin resimleri neden çekiliyor?" ifadelerini kullandı. 

 

chp sahte içişleri bakanlık kartı trabzon milletvekili haluk pekşen