Sakarya'da Polise Baltalı Saldırı

TAKİP ET

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde komşusunun baltalı saldırısına uğrayan polis yaralandı.

Sakarya'da Yazlık Mahallesi'nde ikamet eden A.A. ile komşusu polis memuru M.A.G. arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine A.A. aracından aldığı baltayla polis memuru M.A.G'ye saldırdı.


Ayağına 6 Dikiş Atıldı


Araya çevredekilerin girmesiyle sona eren kavgada ayak bileğinden yaralanan polis memurunun ayağına 6 dikiş atıldı. Polis memuru, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Çocukların Gözü Önünde Saldırdı


Olay günü eşi, 2 çocuğu ve üst kattaki komşularıyla dışarıya çıktıklarını aktaran polis memurunun eşi D.G, "Ağıza alınmayacak küfürle olayı başlattı, sonrasında aracından aldığı baltayla eşime saldırdı. Yanımızda bulanan komşumuz aceleyle kayıt alabilmiş. Çevremizde yeni yapılan inşaatların sahipleri, çalışanları ve ben, güç bela araya girerek onları ayırmaya çalıştık. Bunların hepsi 3 ve 9 yaşlarındaki çocuklarımın gözü önünde yaşandı." şeklinde konuştu.

D. G, saldırganın serbest bırakılmasıyla psikolojik olarak zorluk yaşadıklarını dile getirerek, "Eşime ve çocuklarıma zarar gelecek psikolojisiyle yaşar oldum. Yolda tek başıma yürüyemez hale geldim. Bunları tekrar tekrar yaşamamak için yeni ev arayışına başladık." dedi.

baltalı saldırı polise saldırı sakarya sakaryada baltalı saldırı