Sakarya Meydan Muharebesi'nin 100. Yıl Dönümü Vesilesiyle MSB'ye Bağlı Müzelere Giriş Ücretsiz

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı müzelere giriş ücretsiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Sakarya Meydan Muharebesi'nin 100. yıl dönümü vesilesiyle Bakanlığa bağı müzelere girişin ücretsiz olduğunu açıkladı.

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Sakarya Meydan Muharebesi'nin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla 23 Ağustos-13 Eylül 2021 tarihleri arasında Bakanlığımıza bağlı müzeler ile müze gemiler ücretsiz olarak halkın ziyaretine açıldı.

Harbiye Askerî Müzesinde de Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Sakarya Meydan Muharebesi’nde görev yapan Muzaffer Türk Komutanların silah, teçhizat ve eşyalardan oluşan 52 adet tarihî eşya ile askerî kültür varlıkları da ziyaretçiler için sergileniyor" ifadelerine yer verildi.

Bakanlığın resmi Twitter hesabından Sakarya Meydan Muharebesi'nin 100. yıl dönümü vesilesiyle yapılan paylaşımda da "Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100’üncü yıl dönümünde başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı bir direniş ortaya koyarak tarihimize şanlı bir zafer daha ekleyen Kahraman Ecdadımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz" denilmişti.

Sakarya Meydan Muharebesi Vesilesiyle MSB'ye Bağlı Müzelere Giriş Ücretsiz