Saldırıya Uğrayan Gazeteci Orhan Uğuroğlu Devlet Bahçeli Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

TAKİP ET

Geçtiğimiz ay saldırıya uğrayarak yaralanan Gazeteci Orhan Uğuroğlu bugünkü yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunduğunu yazdı.

"Selçuk Özdağ’la yaptığım söyleşide Bahçeli’yi eleştiren görüşleri yazmam ve 15 Ocak günü evimin önünde "öldürme teşebbüsü ile örgütsel" şekilde alçakça saldırıya uğramamın delili Devlet Bahçeli’nin bu ilan ile beni hedef göstermesidir. Bu yüzden, Avukatım Şahin Mengü ile Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulundum" diyen Orhan Uğuroğlu’nun yazısı şu şekilde:

"MHP’liler de, kamuoyu da bilir ki Devlet Bahçeli partisinin tek adamıdır. Genel Başkanlık koltuğunu "AKP’li Recep Tayyip Erdoğan’a borçlu" olan Bahçeli, anayasaya göre 3. kez aday olma şansı bulunmayan Erdoğan’ı aday olmaya ve anayasayı çiğnemeye zorluyor.

2018’de gazetelere tam sayfa ilan vererek beni ve 76 kişiyi “hedef” gösteren Bahçeli, aleyhinde hangi gazeteci yazı yazarsa, hangi siyasetçi demeç verirse iktidarın gücüne sığınarak çok ağır hakaretlerle hücum ediyor.

Selçuk Özdağ’la yaptığım söyleşide Bahçeli’yi eleştiren görüşleri yazmam ve 15 Ocak günü evimin önünde “öldürme teşebbüsü ile örgütsel” şekilde alçakça saldırıya uğramamın delili Devlet Bahçeli’nin bu ilan ile beni hedef göstermesidir.

Bu yüzden, Avukatım Şahin Mengü ile Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulundum."

Orhan Uğuroğlu Orhan Uğuroğlu devlet bahçeli Orhan Uğuroğlu suç duyurusu suç duyurusu Orhan Uğuroğlu saldırı Orhan Uğuroğlu dava