Saldırıya Uğrayan Kavuncu'nun Koruma Polisleri Geri Çekilmişti: Neymiş Bu 'Gizlilik' Süleyman Soylu?

TAKİP ET

Buğra Kavuncu'ya gerçekleştirilen saldırının arkasından CHP Milletvekili Alpay Antmen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Halk TV'den çıktığı esnada yumruklu bir saldırıya uğradı.

"Bir şey sorabilir miyim?" diye yaklaşan saldırgan Kavuncu'ya saldırdı. Kavuncu yumruklu saldırı nedeniyle yere düşerken, kendisine tahsis edilen koruma polislerinin İçişleri Bakanlığı tarafından geri çekildiği ortaya çıktı.

Olaya tepki gösteren CHP Milletvekili Alpay Antmen, 2019 yılında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM'ye sunduğu bir soru önergesini resmi Twitter hesabından "2019'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun korumalarının neden kaldırıldığını sorduğumda yanıt olarak "Konunun gizliliği" demişti. Neymiş bu "gizlilik' Süleyman Soylu? Anlat da öğrenelim!" ifadeleriyle paylaştı.

Antmen Kaftancıoğlu ve Kavuncu'nun Koruma Polislerinin Neden Çekildiğini Sormuştu

2019 yılında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren CHP Milletvekili Alpay Antmen, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya tahsis edilen koruma polislerinin neden geri çekildiğini sormuştu.

Soylu bu soru önergesine verdiği kısacık cevapta ise "konunun gizliliğini" işaret etmişti.

Saldırıya Uğrayan Kavuncu'nun Koruma Polisleri Geri Çekilmişti Neymiş Bu 'Gizlilik' Süleyman Soylu?