Salgını "Aldatmaca" Olarak Adlandıran Eski CIA Çalışanı Virüse Yenildi

TAKİP ET

Çin Virüsü'nü "aldatmaca" olarak niteleyen eski CIA görevlisi Çin Virüsü'ne yenildi.

Çin Virüsü salgınını "aldatmaca" olarak niteleyen ilk kişi olduğunu söyleyen eski CIA görevlisi ve komplo teorisyeni Robert David Steele Çin Virüsü'ne yenildi.

QAnon (eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik bir komplo teorisi) destekçilerinden olan Steele, aynı zamanda bu teorinin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayanlardan biriydi.

Ağustos ayı başında Çin Virüsü'ne yakalanarak hastaneye kaldırılan Steele 17 Ağustos'ta yaptığı sosyal medya paylaşımında "Bugün Covid dedikleri şey için test yaptırdım, pozitif çıkmasına rağmen aşı yaptırmayacağım ama sonuçta ciğerlerim çalışmıyor" demiş, solunum cihazına bağlı haldeki görüntülerini de paylaşımına eklemişti.

QAnon teorisi, Donald Trump'ın başkanlığı sırasında ortaya çıkan ve Trump'ın "şeytani bir pedofil ağı" olarak tanımlanan "Derin Devlet"e karşı savaştığını ileri sürüyor.

Bu teorinin destekçileri Barrack Obama, Hillary Clinton, Dalai Lama, Papa Francis, George Soros ve Tom Hanks gibi isimlerin çocukları istismar ettiğini ve ömürlerini uzatmak için çocukları kullandığını iddia ediyor.

Salgını