AKP'li Şamil Tayyar: Pakdemirli'nin Kibrinden Kurtulmasını Rabbimden Niyaz Ederim

TAKİP ET

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin istifasının ardından Şamil Tayyar dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi görevden aldı ya da Pakdemirli istifa etti. AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 

Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli İstifa Etti

Pakdemirli ise "görevden af talebini" kabul ettiği için Erdoğan'a teşekkür etti. 

Pakdemirli'den İstifa Sonrası Açıklama



Pakdemirli'nin Tarım ve Orman Bakanlığı görevinin sona ermesinin ardından bu sabah erken saatlerde bir açıklama yapan AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Pakdemirli'nin "kibrinden kurtulması için" dua etti.

Resmi Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tayyar,  "Tarım ve Orman Bakanlığına atanan Prof.Dr. Vahit Kirişçi hocamızı kutlarız. Allah yolunu açık etsin. Bekir Pakdemirli’nin ise kibrinden kurtulmasını Rabbimden niyaz ederim. Her görevin bir sonu var. Aslolan milletin vicdanında yer almak, Allah’ın rızasını kazanmaktır" ifadelerini kullandı. Şamil Tayyar daha önce de hayat pahalılığına ilişkin "Önce BİM’ci Galip Aykaç. Sonra ŞOK’cu Murat Ülker. Tekelleştiniz. Üreticiyi tarlasında, çiftliğinde, işletmesinde kendinize mahkum ettiniz. Rantta zirve yaptınız. Yetmedi. Teşkilatlarımıza, bürokrasiye, kabineye sızdınız. Devam edin. Az bile yaptınız!” demiş, daha önce BİM'in yönetim kurulunda bulunan Bekir Pakdemirli'yi ima ettiği konuşulmuştu.

şamil tayyar bekir pakdemirli rabbimden niyaz ederim kibrinden kurtulmasını istifa akp