Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Görevinden Ayrıldı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in akciğerinde tümör tespit edildi.

Bacağındaki ağrılar nedeniyle hastaneye başvuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in akciğerinde tümör tespit edildi.

Keşfedilen tümör nedeniyle iileri tetkik ve tedavi için Ankara'ya hareket eden Mustafa Demir'in yerine Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk vekalet edecek.

Açıklama Yaptı

Mustafa Demir rahatsızlığına ilişkin "Yaklaşık bir aydır bacağımda hissettiğim ağrılar üzerine gittiğim Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucu öğrenmiş olduğum hastalığımın kesin teşhis ve tedavisi için bir süre Ankara'da bulunacağım. Desteğini her zaman yanımda hissettiğim siz kıymetli hemşehrilerimin duaları ile bu süreci en kısa zamanda atlatacağıma inanıyorum. Bu vesile ile hepinizi gönülden selamlıyor, dualarınızı bekliyorum" açıklamasını yaptı.

Görevden Ayrılma Yazısı

Demir "görevden ayrılma" yazısında ise "Bir dizi işlerim nedeniyle 20.07.2022 tarihinden itibaren görevimden ayrılıyorum. Görev dönüşüme kadar Belediye Başkanlığına Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Nihat Soğuk vekalet edecektir. Bilgi edinilmesini ve gereğinin buna göre yapılmasını rica ederim" ifadelerine yer verdi.

samsun büyükşehir belediye başkanı mustafa demir görevinden ayrıldı tümör nihat soğuk