Samsung J7 Prime Ekran Görüntüsü Almak İçin

TAKİP ET

Samsung J7 Prime cihazını kullananlar için ekran görüntüsü nasıl alınır sorusunu yanıtladık.

Ekran görüntüsü alma işlemini hepimiz gün içerisinde defalarca kez gerçekleştiriyoruz. Birileri ile mesajlaşırken, bir şeyi başkasına göstermek için ya da gördüğümüz ekranda bulunanları daha sonra hatırlayabilmek için akıllı telefonlar tarafından sunulan bu özellik herkes tarafından kullanılıyor. Android telefonlar denildiğinde ekran görüntüsü almak için çeşitli seçenekler sunulduğunu görüyoruz. Samsung telefon modelleri de android işletim sistemi ile çalıştığından bu yöntemleri Samsung cihazınız ile uygulamanız ekran görüntüsü alabilmenizi sağlayacaktır. Samsung J7 Prime cihazını kullananlar için ekran görüntüsü nasıl alınır sorusunu yanıtladık.

Samsung Galaxy J7 Prime Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Kullandığınız cihaz Samsung Galaxy J17 Prime ise ekran görüntüsü alabilmek için pek çok farklı seçeneğiniz mevcut. Bunlardan bazıları android telefonlarda screenshot almak amacı ile kullanılan klasik seçenekler olsa da bazıları ise Samsung kullanıcılarına özel olarak sunulan yöntemler arasında yer alıyor.

1. Açma/Kapama Tuşu ve Home Tuşuna Aynı Anda Basmak

Samsung J17 Prime söz konusu olduğunda ekran görüntüsü almak için kullanılan en pratik be yaygın yöntem güç düğmesi ve ana sayfa düğmesini birlikte kullanmak olarak karşımıza çıkıyor. Aşağıdaki adımları izleyerek kolaylıkla Samsung J17 Prime screenshot alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz:

İlk olarak ekran görüntüsü yakalamak istediğiniz kısmı açın.

Kullanmakta olduğunuz cihazın yan kısmında bulunan güç tuşu ile ön kısmında bulunan ana sayfa (home) tuşuna aynı anda basın.

Tuşlara basmanızın hemen ardından bir deklanşör sesi gelecek ve görüntü galeriye kaydedilecektir.

2. Elinizi Ekranda Sağa Doğru Sürüklemek

Samsung kullanıcılarına özel olarak sunulan bu yöntem ile tuşlarınızın çalışmaması durumunda Samsung cihazlarda ekran görüntüsü almak mümkün. Bunun için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterlidir:

Öncelikle telefonunuzun bu özelliğini aktive etmeniz gerekmektedir.

Bunun için telefonunuzda bulunan ayarlar kısmını açın.

Hareketler ve Jestler bölümünden Palm Swipe özelliğini etkinleştirin.

Özelliği etkinleştirdikten sonra elinizin yan kısmını ekran üzerinde soldan sağa doğru kaydırarak kolaylıkla ekran görüntüsü alabilirisiniz.

Yakaladığınız Görüntüler Nereye Kaydediliyor?

Android cihazlarda ekran görüntüsü alma işleminde yakalanan fotoğraflar galeriye kaydedilmektedir.

Samsung samsung j7 prime ekran görüntüsü samsung j7 prime ekran görüntüsü nasıl alınır