Sancaktepe'de AKP'nin Seçim Çadırındaki Görevli, Esnafı Ziyaret Eden Ekrem İmamoğlu'nu Üye Olmaya Davet Etti

TAKİP ET

Sancaktepe'de halk buluşması öncesinde esnafı ve seçim çadırlarını ziyaret eden Ekrem İmamoğlu'nu, AKP'nin seçim çadırındaki bir görevli üye olmaya davet etti.

Sancaktepe'de halk buluşması öncesinde esnafı ve seçim çadırlarını ziyaret eden Ekrem İmamoğlu'nu, AKP'nin seçim çadırındaki bir görevli üye olmaya davet etti.

Davete gülümseyen İmamoğlu, "Beni mi üye yapacaksın? Ne kadar istiyorsunuz beni ya. Her şeyin ötesinde sulh içinde bir seçim ortamı olsun. Kimsenin burnu kanamasın, kimsenin gönlü kırılmasın. Fikirler yarışsın. İnsanlar birbiri hakkında eleştiri yapabilir ama günün sonunda 1 Nisan'da hepimiz komşuyuz, arkadaşız, akrabayız" yanıtını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'de gerçekleşen halk buluşmasının öncesinde Sancaktepe Meydanı'nda esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. İmamoğlu, vatandaşlarla çay içip dertlerini dinledikten sonra meydanda kurulan siyasi partilerin seçim çadırlarını da ziyaret etti.

'Ne Kadar İstiyorsunuz Beni Ya'

AKP'nin çadırını da ziyaret eden İmamoğlu görevlilerle tek tek tokalaştı ve sohbet etti. AKP'lilerin İmamoğlu'nu partilerine üye yapma teklifinde bulunması gülüşmelere neden oldu.

İmamoğlu, "Beni mi üye yapacaksın? Ne kadar istiyorsunuz beni" diyerek teklifte bulunan görevliye sarıldı.

İmamoğlu, "Her şeyin ötesinde sulh içinde bir seçim ortamı olsun. Kimsenin burnu kanamasın, kimsenin gönlü kırılmasın. Fikirler yarışsın. İnsanlar birbiri hakkında eleştiri yapabilir ama günün sonunda 1 Nisan'da hepimiz komşuyuz, arkadaşız, akrabayız. Aynı ailede farklı oylar veren insanlar var. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah utandırmasın" dedi. İmamoğlu daha sonra seçim çadırından ayrıldı. (DHA)

imamoğlu ekrem imamoğlu ibb istanbul büyükşehir belediyesi sancaktepe akp