Şanlı Türk Polisi 80 Yaşındaki Doktoru Darp Etti

TAKİP ET

Polis, Taksim Atatürk Anıtı'na çelenk koymak isteyen doktorları darp etti.

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle doktorlar, İstanbul Taksim'de bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmak istedi. Ancak polis ekipleri engel olmak isteyince arbede yaşandı.

Evrensel'den Eren Ergine'nin aktardığı görüntülerde polislerin doktorları durdurmaya çalıştığı, polisin doktorları ittiği anlarda yaşlı bir doktorun "Ananızı babanızı tedavi ettik biz yahu, yapmayın Allah aşkına" dediği ve yere düştüğü görülüyor.

Görüntülerde bir başka doktorun ise "Yuh artık, bu ittiğiniz insanların hepsi hoca. Yuh, 80 yaşındaki adamı yere devirmek nedir?" diye isyan ettiği, doktorların polisin keyfi uygulamasına itiraz ettiği görülüyor. Yaşlı doktora yönelik müdahaleye ilişkin bir Twitter paylaşımı yapan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, "Atatürk anıtına çelenk koyarak Tıp Bayramını kutlamak isteyen yaşlı başlı profesörlere izin vermeyen zihniyeti anlayamıyor ve kabul edemiyorum. O bembeyaz saçlı doktoru yere düsmüş görünce, insanın gözleri doluyor. Ne denir ki... Utanıyor insan, utanmayanlar yüzünden" ifadelerini kullandı.

şanlı türk polisi 80 yaşındaki doktoru darp etti 14 mart tıp bayramı taksim atatürk anıtı