Şanlıurfa'da Bir Kadın, Kendisine Şantaj Yaptığını İddia Ettiği Kayınbiraderini Sokak Ortasında Vurdu

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan Korukent adlı bir konut projesinde kanlı bir cinayet işlendi. Hülya Balıkan isimli bir kadın, kendisine şantaj yaptığını iddia ettiği kayınbiraderi Ferdi Balıkan'ı silahla vurarak öldürdü.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Korukent adlı bir konut projesinde kanlı bir cinayet işlendi. Hülya Balıkan isimli bir kadın, kendisine şantaj yaptığını iddia ettiği kayınbiraderi Ferdi Balıkan’ı silahla vurarak öldürdü. Olay, Paşabağı Mahallesi’nde bulunan Korukent Taziye Evi’nin yakınında meydana geldi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Ferdi Balıkan, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayeti işleyen Hülya Balıkan ise olay yerinden kaçmadı ve polisin gelmesini bekledi.

Hülya Balıkan, olay yerindeki tanıklara ve telefonla arayanlara kayınbiraderinin kendisine şantaj yaptığını ve tehdit ettiğini söyledi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan kadın, emniyete götürüldü. Kadının elindeki silah da incelenmek üzere el konuldu.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Hülya Balıkan’ın ifadesine başvurulduğu ve kayınbiraderinin kendisine ne tür bir santaj yaptığının araştırıldığı öğrenildi. Olayın ayrıntılarının ortaya çıkması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Kaynak: www.urfanatik.com

şanlıurfa namusumu temizledim sokak ortasında silahla vurdu