Şanlıurfa'da Bir Silahlı Saldırı Daha: Bahçede Mangal Yapan Baba ve Oğul Öldürüldü

TAKİP ET

Bahçede mangal yapan baba ve oğul öldürüldü

DHA'nın haberine göre, Birecik’e bağlı Çiftlik Mahallesi'nde Almanya’dan izinli olarak gelen Mehmet Unutmaz, çocuklarıyla birlikte evlerinin bahçesinde akşam yemeği için mangal yaptıkları sırada kimliği belirsiz motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda baba Mehmet Unutmaz olay yerinde ölürken, oğulları Fatih Can ile İbrahim Halil Unutmaz isimli kardeşler yaralandı. Yaralı kardeşler yakınları tarafından Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste tedaviye alınan kardeşlerden Fatih Can Unutmaz doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İbrahim Halil Unutmaz'ın tedavisi ise devam ediyor.

Saldırının ardından Çiftlik Mahallesi’ne giriş-çıkışlar güvenlik güçlerince araç ve yayalara kapatılarak, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, adı geçen 3 kişiye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tabancayla ateş edildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

" İ.H.U. hafif şekilde yaralanmış, M.U. isimli şahıs ise olay yerinde vefat etmiştir. Ağır yaralanan F.C.U. ise kaldırıldığı Birecik Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiştir. Güvenlik güçlerimiz tarafından olayın aydınlatılması için gerekli tahkikat başlatılmıştır ve bahsi geçen olay tüm yönleriyle araştırılmaktadır."

şanlıurfa silahlı saldırı ibrahim halil unutmaz mehmet unutmaz