Şanlıurfa'da Kaçakların Kısa Süre Önce Bozuk Et Satarak Zehir Saçtığı İşletme Tekrar Hizmet Vermeye Başladı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da kaçakların işlettiği bir restoranda ekiplerin incelemesi sonucunda bozuk etleri çamaşır suyunda bekletip halka satıldığı öğrenilmişti. Gazeteci Mehmet Yetim'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda işletmenin hala hizmet verdiği görüldü.

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesinde kaçakların işlettiği Alzein adlı tavuk restoranında, vatandaşlara bozulmuş etlerin çamaşır suyuna batırılarak servis edildiği ortaya çıkmıştı.

Zabıta ekiplerinin yaptığı incelemelerde tonlarca bozuk et bulmuş, bulunan etlerin çamaşır suyunda bekletildiği tespit edilmiş ve bu bozuk etler imha edilmişti. Gazeteci Mehmet Yetim'in sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde ise kaçakların işlettiği restoranın hizmet vermeye tekrar başladığı görülüyor. 

Halka çamaşır suyunda bozuk etleri bekletip zehir saçan işletmenin hizmet vermeye devam etmesi ise gündem oluşturdu ve tepki çekti.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Yetim şu ifadeleri kullandı:

''Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Haliliye ilçesinde çamaşır suyu ile yıkanan tavuklar ile gündeme gelen ve zabıta ekipleri tarafından mühürlenip kapatılan Alzein adlı yabancı uyruklu şahıslarım işlettiği lokanta bugün açık görüldü.''

 

 

kaçaklar mülteciler sığınmacılar bozuk et çamaşır suyu şanlıurfa haliliye haliliye ilçesi